Thema wijndoos

Wijndozen met een lokaal thema.

Arnhem
Trolleystad

Het ontstaan van de “Arnhem Trolleystad” wijndoos.

Op zoek naar een aansprekend thema voor een echt Arnhemse wijndoos, kwamen wij op de Trolleybus. Een kenmerkende lokale blikvanger want wanneer je in Arnhem woont, werkt of op bezoek bent kan de bus je niet ontgaan.

enthousiast oud-trolleybuschauffeur, kent als geen ander de wereld achter de stroomdraden. En wilde dit gelukkig met plezier delen. Ook iemand als Paul van Onzen die jarenlang foto’s maakte van de trolleybussen en nog altijd doet, wilde deze beelden graag met ons delen.
Het resultaat is een wijndoos waar op de trolleylijnen staan afgebeeld met daarnaast veel van de modellen die vanaf 1949 het Arnhemse straatbeeld mede bepaalden. Kortom, een fraai Arnhem-promotie artikel.

Een aantal speciaal geselecteerde slijterijen/wijnhuizen verkopen deze wijndoos. Het gaat om Wijnhuis Sonsbeek, Wijnhandel Barrique, Wijnhuis Robbers en van den Hoogen, Wijnkoperij Yves Boode, Wijnhandel van Baal en Slijterij Rob Peters.

Geïnteresseerd in deze geschenkverpakking van Wijndoos-idee.nl?

Bent u gecharmeerd van deze unieke wijndoos? Heeft u klanten die warmlopen voor het Arnhem Trolleystad-thema? Laten we dan een afspraak maken. Tom Kemperman komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en neemt direct een aantal exemplaren voor u mee. Heeft u ruimte voor een A1 poster om uw klanten te informeren? Mooi. Nemen we die ook meteen mee. Een afspraak maken kan telefonisch op nummer 06 51357273 of stuur een mailtje met uw vraag en gegevens naar info@wijndoos-idee.nl

Wij gaan discreet met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor het maken van een afspraak.
Geef eens een wijndoos cadeau!

Thema dozen

Op zoek naar en aansprekend thema voor een echt Arnhemse wijndoos, kwamen wij op de Trolleybus.

Zakelijke dozen

Viert u binnenkort een jubileum met uw bedrijf, staat u op het punt te verhuizen naar een nieuw pand of wilt u de lancering van uw nieuwe product de nodige publiciteit geven?

Dozen voor de feestdagen

Voor slijterijen, wijnhuizen en groothandels zijn de laatste maanden van het jaar druk.

Zelf een idee voor een geschenkverpakking van Wijndoos-idee.nl?

Op onze site ziet u voorbeelden van wat een bijzonder idee kan doen met iets simpels als een wijndoos. Onze opdracht is evenzo simpel: de ontvanger dient de persoonlijkheid van uw organisatie of onderneming in de uitstraling van de wijndoos te herkennen. Onze uitdaging is het om er samen met u een passend relatiegeschenk van te maken.

Contact

Tom Kemperman staat u graag te woord over de mogelijkheden en het financiële plaatje. Een afspraak maken kan telefonisch op nummer 06 51357273 of stuur een mail naar info@wijndoos-idee.nl

Wij gaan discreet met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor het maken van een afspraak.