Zakelijke wijndoos

Wijndozen met een zakelijk karakter

Een professionele wijndoos?

Een zakelijke felicitatie.

Viert u binnenkort een jubileum met uw bedrijf, staat u op het punt te verhuizen naar een nieuw pand of wilt u de lancering van uw nieuwe product de nodige publiciteit geven? Denk dan eens aan een gepersonaliseerde wijndoos. Om uw relaties te verrassen en ze iets moois mee te geven.

Een cadeautje voor de spreker(s) na een succesvol seminar.

Na een vol programma tijdens een uitverkocht seminar of gastcollege over een actueel onderwerp binnen de sector en met een aantal indrukmakende sprekers, is het de bedoeling dat de dagvoorzitter de sprekers op een waardige wijze bedankt voor hun gewaardeerde bijdrage.
Een gepersonaliseerde wijndoos krijgt “podium-aandacht” en kan op dat moment het verschil maken.

Lid van een Ondernemersvereniging?

Binnen ondernemersverenigingen is het een goed gebruik maandelijkse businessbijeenkomst te organiseren. Naast de jaarlijkse ledenvergadering en de eventuele nieuwjaarsbijeenkomst zijn dit de momenten om elkaar de hand te schudden, elkaar te spreken. Maar ook het brengen van onderlinge bedrijfsbezoeken maakt dat leden zich thuis voelen bij een vereniging die werkt als een professionele organisatie.

Met een op maat gemaakte wijndoos kunt u zich nog beter onderscheiden.

Thema dozen

Op zoek naar en aansprekend thema voor een echt Arnhemse wijndoos, kwamen wij op de Trolleybus.

Zakelijke dozen

Viert u binnenkort een jubileum met uw bedrijf, staat u op het punt te verhuizen naar een nieuw pand of wilt u de lancering van uw nieuwe product de nodige publiciteit geven?

Dozen voor de feestdagen

Voor slijterijen, wijnhuizen en groothandels zijn de laatste maanden van het jaar druk.

Zelf een idee voor een geschenkverpakking van Wijndoos-idee.nl?

Op onze site ziet u voorbeelden van wat een bijzonder idee kan doen met iets simpels als een wijndoos. Onze opdracht is evenzo simpel: de ontvanger dient de persoonlijkheid van uw organisatie of onderneming in de uitstraling van de wijndoos te herkennen. Onze uitdaging is het om er samen met u een passend relatiegeschenk van te maken.

Contact

Tom Kemperman staat u graag te woord over de mogelijkheden en het financiële plaatje. Een afspraak maken kan telefonisch op nummer 06 51357273 of stuur een mail naar info@wijndoos-idee.nl

Wij gaan discreet met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor het maken van een afspraak.